Den Arbetsskygge, del 3: Seger och Segel

Jag har lyckats smita iväg ifrån AMS ytterligare en vecka. Fackets förhandling sköts upp ytterligare en vecka p.g.a. förhinder. Så jag skickade snabbt ett mail till min handledare på AMS och stack ut på landet. Så nu har jag spenderat en vecka med att bada, sola och grilla. Dessutom så tog jag med mig en liten dator ut på landet och lärde mig lite grunder i ljudredigering. (more…)

Den Arbetsskygge, del 2: Att förhala och förtala

Det har nu gått en månad sedan jag åkte hem från jobben för sista gången. Sommaren är här och att arbeta är det sista jag känner för. Den senaste månaden har varit rena himmelriket. Jag har hunnit med allt det där man önskar att man hann med. Jag har hunnit umgås med min familj, passa mina syskonbarn, målat om hemma, börjat arbeta med massor av små egna projekt (inkl. denna dagbok) och jag har även hunnit med att göra ingenting. Jag trodde aldrig att det kunde vara såhär bra. (more…)

Den Arbetsskygge, del 1: Min sista och första dag

Nu har det äntligen hänt. Det jag så länge väntat på. Jag har fått sparken. Jag blev sparkad för nästan 4 månader sedan egentligen men jag ville ha det på papper och allt drog ut på tiden. Allting gick precis som jag ville. Som uppbyggt för konflikt. Min chef skötte alla kort så fel han kunde och jag sa ingenting. (more…)